top of page
IMG_7273-1-scaled.jpg

Håndverkstjenester

Perfekto AS er spesialister innen prosjektledelse, snekkertjenester, maling og muring.

Lukas Kujawski, daglig leder / prosjektleder, er en 41 år gammel ingeniør med over 20 års arbeidserfaring, hvorav 11 år har vært innen byggebransjen i Norge. Prosjektene han har ledet inkluderer tilbygg, bygging av garasjer, totalrenovering av hus og leiligheter, oppussing av bad, og ombygging av boligkjellere. Han har omfattende erfaring med endring av bærende konstruksjoner (i samarbeid med RIB-ingeniør), forbedring av isolasjon både innvendig og utvendig, installering av radonsperre, våtromsarbeid, og andre tekniske områder som kan være utfordrende og avgjørende for husets funksjonalitet.

Lukas Kujawski - Daglig leder

Alle våre medarbeidere er svært kvalifiserte og har minst 10 års erfaring i Norge, og mange av dem har til og med over 25 års erfaring fra byggebransjen. De har grundig kjennskap til de nyeste teknologiene på markedet og er dyktige til å løse utfordringer, noe som ofte imponerer kundene med kvaliteten på arbeidet.

Disse erfarne medarbeiderne vil ta på seg enhver oppgave som klienten tildeles. Deres dedikerte innsats og omfattende erfaringer er en garanti for at selskapet kan møte kundenes forventninger, selv når kundene ikke alltid kan uttrykke dem klart fra starten av. Våre håndverkere kjenner nøkkelen til suksess i ethvert byggeprosjekt. De er i stand til å gi råd, foreslå gode og forbedrede løsninger, og bistå gjennom hele prosessen.

Erfaring som gir høy kvalitet

Byggherren føler seg trygg og støttet gjennom byggeprosessen, som ofte er utfordrende ikke bare når det gjelder å ta avgjørelser om vegger og maling, men også på grunn av logistikken som påvirker hele familien. Det er viktig å sikre at alles interesser og behov blir ivaretatt i arbeidsplanen.

I tillegg til prosjektledelse, snekkertjenester, maling og muring leverer Perfekto også kjøkkenmontering, tømrerarbeid og betongarbeid.

bottom of page