top of page

Prosjekter

Innvendig arbeid

Selv den mest nøye planlagte bygningen trenger den siste berøringen for å skinne. Hos Perfekto AS er vi eksperter på utførelsen av de siste finishene som virkelig setter prikken over i-en på ethvert byggeprosjekt. Vårt dyktige team av håndverkere sikrer at alt fra maling og tapetsering til flislegging og gulvlegging utføres med presisjon og omtanke. Vi forvandler tomme rom til imponerende og funksjonelle rom.

Tilbygg

Skal hjemmet ditt utvides for å møte familiens behov? Med Perfekto AS kan du få den ekstra plassen du trenger uten å måtte flytte. Vi tilbyr profesjonelle tilbyggstjenester som er skreddersydd for å forbedre både funksjonaliteten og verdien av ditt hjem. Fra planlegging til ferdigstillelse er vi dedikerte til å levere tilbygg av høyeste kvalitet.

Bad og våtrom

Enten du drømmer om et minimalistisk, moderne baderom eller foretrekker en klassisk, elegant stil, er vi klare til å innfri dine forventninger. Vårt brede utvalg av materialer av høyeste kvalitet og de nyeste teknologiske løsningene sikrer at vi kan skape et baderom som er perfekt på alle måter.

Fundamentering

Styrken til ethvert bygg ligger i dets fundament. Hos oss forstår vi viktigheten av solide og pålitelige fundament. Vårt erfarne team av byggeeksperter er dedikert til å levere høykvalitets fundamenttjenester som danner grunnlaget for din drømmebygning.