top of page
inne2.jpg

Tjenester

Med vår kompetanse og erfaring hos Perfekto AS, tilbyr vi en rekke tjenester inkludert ombygging av kjellere til leiligheter, oppussing av leiligheter, renovering av bad, tilbygg, ombygging av hus, oppgradering av kjøkken og andre snekker-, maler- og flisleggingstjenester.

Hvert bad er laget i henhold til gjeldende standarder og forskrifter, og oppfyller alle dagens krav. For hvert våtrom, bad, vaskerom, leveres FDV-dokumentasjon. Vi gir 10 års garanti for alle utførte tjenester.

Les mer

Renovering av bad

Oppussing av leilighet innebærer ikke alltid en fullstendig riving av alle rom. Vi henvender oss alltid til kunden individuelt, vi blir kjent med hans forventninger og behov. Vi tar opp problemstillinger som kan være viktige i endringsprosessen for å finne en best mulig løsning som gir ønsket sluttresultat. Vår klient er i gode hender.

Renovering av leilighet

Vi leverer omfattende entreprenørtjenester innen konstruksjonsarbeider, bærende vegger, ombygginger, tilbygg og endringer av eksisterende konstruksjoner. Vi er en totalleverandør av tjenester som kreves for en totalrenovering, men om nødvendig samarbeider vi med ingeniører og selskaper som leverer nødvendige tilleggstjenester.

Totalrenovering av hus

Vi tilbyr kontorutvidelse og moderniseringstjenester for bedrifter / kontorlokaler. Vi yter tjenester og reparasjoner for borettslag og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Våre spesialister kan og hjelpe dersom det oppstår et problem en vaktmester ikke kan løse.

Tjenester for bedrifter

Utvalgte tjenester

Andre tjenester

Vi er en totalleverandør for våre kunder. Vi kjøper inn og leverer materialer, samarbeider med autoriserte rørleggere, elektrikere, konstruktører, arkitekter, graveentreprenører og andre fagfolk om nødvendig. Vi har kontroll over hele prosjektet med ansvar for alle aktører i byggeprosessen.

Vi tilbyr fagtjenester som snekkerarbeid, tømrerarbeid, murertjenester, malertjenester, flislegging og taktekking.

Ta kontakt

Rørleggertjenester

Elektrikertjenester

Installasjon av ventilasjon

Takservice

Graving og drenering

Ingeniørtjenester

Arkitettjenester

Tømrertjenester

Flislegging

Maling- og monteringstjeneste

bottom of page