top of page
IMG_7273-1-scaled.jpg

Totalrenovering av hus

Perfekto AS er spesialister innen prosjektledelse, snekkertjenester, maling og muring.

Skal du bygge på huset ditt? Vi finner den beste løsningen for deg. Enten det er ekstra rom, rekreasjonsområder eller arbeidsrom du trenger, vil vi utføre solide og estetisk tiltalende tilbygg. Med vår tjeneste for påbygg til hus, vil hjemmet ditt bli mer funksjonelt og romslig.

Påbygg

Ønsker du å gjennomføre en totalrenovering av huset ditt? Stol på vår erfaring innen renovering og oppussing. Vi hjelper deg med å gjenopprette leiligheten eller bygningen din til sin opprinnelige tilstand eller gi den et moderne utseende.

Totalrenovering

Har du en eldre eiendom og drømmer om et moderne tilbygg? Funkis-tilbygg på gamle hus er en tjeneste vi utfører med lidenskap. Vi kombinerer den klassiske sjarmen til den gamle bygningen med moderne arkitektur i tilbygget, og skaper en harmonisk fusjon. Gamle hus med moderne tilbygg er vår spesialitet, og vi gir nytt liv til hjemmet ditt.

Tilbygg

Drømmer du om en hytte eller et lite hus som både er vakkert og solid konstruert? Da er Perfekto ditt svar! Vår ekspertise og lidenskap for tømrerarbeid gjør oss til den perfekte totaleverandøren for ditt prosjekt. Fra design og planlegging til ferdigstillelse, vil vi skape drømmehytten eller huset ditt med enestående presisjon og omsorg.

Hytter og småhus

Vi tilbyr omfattende renoveringstjenester for både bygninger og leiligheter. Enten du trenger påbygg til huset ditt, utvidelse av hjemmet ditt eller en totalrenovering, kan du stole på oss. Våre fagfolk leverer kun profesjonelle tjenester.

bottom of page