top of page
lazienka1.jpg

Renovering av bad

Perfekto er klare til å levere ditt drømmebad.

Vårt erfarne team av fagfolk kan håndtere alt fra totalrenovering til mindre oppussingsprosjekter til konkurransedyktige priser. Vi er sertifiserte og monterer membran med 10 års garanti.

Vi tar oppdrag for både privatpersoner og bedrifter, og våre tjenester er tilgjengelige til konkurransedyktige priser. Hvis du trenger et nytt bad, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen din. Uansett størrelsen på rommet, vil vi skape en funksjonell og stilfull løsning som passer dine behov. Vår ekspertise innen bygging av bad gjør at vi kan levere bad av høy kvalitet samtidig som vi tar hensyn til dine preferanser og budsjett.

La oss gjøre drømmebadet ditt til virkelighet

Vi er en totalleverandør innenfor bad. Vi tilbyr tjenester innen prosjektledelse og rådgivning, riving, endring av konstruksjon, og dersom nødvendig bygger vi badet på nytt. Dersom det trengs rørlegger eller elektriker så har vi autoriserte samarbeidspartnere som leverer dette.

Totalleverandør innenfor bad

Enten du ønsker en totalrenovering eller bare vil oppgradere noen elementer, vil vi sørge for at resultatet er i tråd med dine forventninger. Vi er kjent for vår grundighet og nøyaktighet i utførelsen av oppussingsprosjekter. Med lang erfaring med å jobbe med begrensede plasser, kan vi tilby smarte løsninger som maksimerer funksjonaliteten i rommet.

Smarte plasseffektive løsninger

Vi er ditt pålitelige valg når det gjelder bygging og oppussing av bad i alle størrelser. Enten du trenger et helt nytt bad, ønsker å renovere det eksisterende badet ditt, eller bare vil pusse opp et lite bad, er vi her for å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få en prisvurdering for ditt nye bad. Vi er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi ser frem til å hjelpe deg med ditt bygge- eller oppussingsprosjekt.

Ta kontakt

Tidligere prosjekter

bottom of page