top of page
 • Vårt selskap tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert totalrenovering av hus, tilbygg på gamle hus, oppussing av soverom, påbygg av hus, oppussing av stue, samt andre prosjekter som omhandler å pusse opp og totalrenovere gamle hus. Vi har ekspertise innen alle disse områdene og kan tilpasse våre tjenester etter kundens behov og ønsker.

 • Du kan enkelt kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut et kontaktskjema på Kontakt oss siden vår. Vårt dedikerte team står klare til å svare på dine spørsmål, diskutere dine behov og gi deg et skreddersydd tilbud for din totalrenovering av hus eller andre byggeprosjekter.

 • Vårt firma har de nødvendige kvalifikasjonene og sertifiseringene for å utføre oppussing og totalrenoveringer av bad på en profesjonell og pålitelig måte. Våre håndverkere har gjennomgått opplæring og har relevant erfaring innen byggebransjen, samt spesialiserte sertifiseringer som BVN-kurs for bygging av våtrom.

 • Oppussing av badet eller totalrenovering tar vanligvis mellom 4-5 uker med oss, avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. Vi legger vekt på å fullføre arbeidet effektivt og innenfor avtalte tidsrammer.

 • Vi tilbyr garantier på vårt arbeid for å sikre kundens tilfredshet og trygghet.

 • Vi er stolte av å ha kvalifiserte håndverkere som har gjennomgått nødvendig opplæring, inkludert BVN-kurs (Byggebransjens våtromsnorm), som gir oss spesialisert kunnskap og ferdigheter innen oppussing og totalrenovering av bad. Dette sikrer at våre prosjekter oppfyller høye kvalitetsstandarder og at de er utført i samsvar med gjeldende forskrifter.

 • Vi tilpasser valget av vanntett membran basert på prosjektets spesifikasjoner og kundens behov. Vi benytter ulike typer membraner av høy kvalitet som er egnet for forskjellige typer bad, og som sikrer pålitelig vanntetting over tid.

 • Firmaet leverer bad med garanti i opptil 12 år, avhengig av valgt membranmodell og anvendte tekniske løsninger.

 • Å pusse opp lite badet eller totalrenovere badet kan være en investering. Vanligvis er badet det dyreste rommet i hjemmet eller leiligheten. Imidlertid, med vår firmas løsninger og erfaring, kan vi tilby totalrenovering av badet til en rimelig pris. Et nytt bad av god kvalitet kan bygges for så lite som 300 000 kroner inkludert mva.

 • Ja, vi tilbyr garantier på vårt arbeid for å sikre kundens tilfredshet og trygghet. Vi forplikter oss til å løse eventuelle problemer eller mangler som oppstår etter at prosjektet er fullført, på en rask og effektiv måte. Dette gjelder både totalrenovering av hus og andre prosjekter vi utfører.

 • Vi har erfarne håndverkere og et dedikert team som utfører grundige inspeksjoner gjennom hele byggeprosessen for å sikre at arbeidet oppfyller høye kvalitetsstandarder og lokale forskrifter. Vi legger stor vekt på håndverksmessig presisjon og detaljorientert utførelse i din totalrenovering av hus.

 • Vi benytter høykvalitetsmaterialer som tre, murstein, betong, stål og andre materialer, avhengig av prosjektets spesifikasjoner og kundens preferanser. Vi sikrer at materialene vi bruker er av beste kvalitet for å sikre et holdbart og estetisk tiltalende resultat i din totalrenovering av hus.

 • Ja, vi bistår våre kunder gjennom hele prosessen med å skaffe norske byggetillatelser. Vi tar oss av alle nødvendige formaliteter i samarbeid med erfarne spesialister i Norge, og sikrer at søknadene er i samsvar med lokale forskrifter og krav. Dette er en del av vårt helhetlige tilbud i din totalrenovering av hus.

Ofte stilte spørsmål

bottom of page